HEVOSET JA PONIT

Espoon Tallilla on jo 18 hevosta sekä ponia. Ratsastaminen ja hevosten kanssa oleminen on paljon enemmän kuin liikuntaa tai urheilua. Siksi opetamme kursseilla myös hyvää hevosmiestaitoa. Opit lukemaan hevosta ja sen antamia signaaleja. Opit, millaista hevosten hyvä hoito on. Ennen kaikkea saat kohdata suuren tuntevan eläimen ja nauttia läsnäolosta sen kanssa. Hevosemme ovat huolella valittu tehtäväänsä ja ne ovat turvallisia myös lasten käsitellä ja ratsastaa.

Noah

Noah on miellyttämisenhaluinen ja sillä on hyvä estesilmä. Se huolehtii, että hieman kokemattomampikin ratsastaja saa sujuvan ja turvallisen alun esteharrastukselle.

Peace off Cake

Kakku on näyttäväliikkeinen ja ryhdikäs ponitamma, joka myös hyppää mielellään. Se on varsinainen monitaituri.

Silver Lady

Harmaa on kokonsa ja ratsastettavuutensa puolesta täydellinen all around -poni, jolla voivat ratsastaa sekä lapset että aikuiset alkeistasolta kokeneisiin saakka.

Heidi

Heidi on Irish Cop (Tinker) - rotunsa kauneimpia. Nöyrä kiltti ja maastovarma. Usko vaan Heidillä on kunnon viikset.

Normandia

Normandia kuuluu tallimme luottoratsuihin ja sen liikkeet ovat hyvin tasaiset ja tahdikkaat. Normandia on varsinainen kaikki käy -tyyppi.

Saro

Saro ei säpsähdä, vaikka ratsastajan tasapaino horjahtaisi tai tulisi virheapuja – varsinainen opetusmestari siis! Sarolta sujuvat myös esteet hyvällä rutiinilla.

Pauliina

Pauliina on kiltti ja sympaattinen tamma suurella sydämellä ja tasaisilla liikkeillä.

Zandigo S

Herrasmies joka rakastaa rapsuttelua. Käytössä vikellyksessä, tekee myös ratsastustunteja.

Vikkelä

Meidän vikellyksen harjoitteluhevonen. Kaikista rauhallisin koko tallissa. Katso harjoitteluvideo.